Pszichológiai tanácsadás - Személyesen / JELENLEG SAJNOS NEM TUDOK ÚJ KLIENSEKET FOGADNI

12.000 Ft/alkalom

A pszichológiai tanácsadás olyan egészséges embereknek nyújt segítséget, akik valamilyen magánéleti, munkahelyi, kommunikációs vagy önértékelési problémával szembesülnek.
Maga a "tanácsadás" kifejezés megtévesztő, hiszen valójában pszichológusként nem adok konkrét tanácsot, nem mondok fix megoldást - sokkal inkább kérdésekkel, különböző eszközökkel, az általad elmondottak összefoglalásával igyekszem segíteni.
A tanácsadási folyamat általában több alkalmat foglal magába, a hozott probléma jellegétől függően, lehetőség szerint heti rendszerességgel.
Egy alkalom 50 perc

 

Pszichológiai tanácsadás - Online / JELENLEG SAJNOS NEM TUDOK ÚJ KLIENSEKET FOGADNI

10.000 Ft/alkalom

Előfordulhatnak olyan élethelyzetek, körülmények, amikor az ember nem tud személyesen részt venni egy pszichológiai segítő folyamaton - akár azért, mert kisgyermekkel van otthon, mert betegség vagy egyéb körülmény miatt az otthonához kötött, mert nagyon elfoglalt, vagy éppen mert külföldön él, ám a problémáival kapcsolatban az anyanyelvén szeretne segítséget kérni. Ilyen esetekben ideális megoldás lehet az online, videohíváson keresztül történő tanácsadás. Ehhez nincs szükség másra, csak egy számítógépre / okostelefonra, megbízható internetkapcsolatra, valamint nyugodt környezetre.

 

Autogén tréning - Egyéni

Az autogén tréning egy relaxációs technika, ami a szervezet önszabályozó képességét állítja helyre. Segíti az ellazulást, a mindennapi stressz és a testi-lelki feszültségek hatékonyabb kezelését, valamint alvási nehézségek esetén is hatásos.

A technika elsajátításához 12 alkalom, valamint rendszeres, napi szintű otthoni gyakorlás szükséges.

Egy alkalom 50 perc, mely során megtanuljuk a relaxációhoz szükséges szövegrészt, valamint megbeszéljük az otthoni gyakorlás során tapasztaltakat.

Autogén tréning - Csoportos

Változó ár

Az autogén tréning technikája kiscsoportos formában is elsajátítható, egy 12 alkalmas tanfolyam keretében.

Egy alkalom hossza 90 perc, ami alatt megtanuljuk a relaxációhoz szükséges szövegrészt, kifejezéseket, valamint közösen megbeszéljük a gyakorlások során szerzett tapasztalatokat.

Három főtől szívesen szervezek csoportoknak tanfolyamot.

Csoport indításával kapcsolatban keress bizalommal!