Stresszoldó határidőnapló 2024
A stressz az életünk része. Mindannyiunkat érnek olyan ingerek, amikre a szervezet stresszválasszal reagál, és ezeket az ingereket nem tudjuk teljes mértékben kizárni az életünkből - a rájuk adott reakciónkat viszont befolyásolhatjuk.
A Stresszoldó határidőnapló olyan életterületeket vesz sorra, amelyekkel kapcsolatban stresszt élhetünk meg – és amelyekben egyben benne lehet a feszültség kezelésének kulcsa is. Minden hónapban egy adott témakör kerül a fókuszba, amivel kapcsolatban átgondolhatjuk, hogy állunk most az életünknek ezzel a területével, min és hogyan szeretnénk változtatni. Az átgondolásban, valamint a változtatásban önreflexiós kérdések és gyakorlatok segítik a naplóhasználót.
Stresszoldó határidőnapló 2024
Stresszoldó határidőnapló 2024
A Stresszoldó határidőnapló célja, hogy jobban rálássunk az életünk stresszkeltő helyzeteire, tudatosabban vehessük kézbe az irányításukat, és megérezzük: tehetünk magunkért.

A határidőnapló ára: 7000 Ft + postaköltség. A postázás kérhető GLS Futárszolgálattal (2180 Ft) vagy Foxpost csomagautomatába (1499 Ft) is. Ha szeretnéd megrendelni a 2024-es Stresszoldó határidőnaplót, iratkozz fel! Hamarosan felveszem veled a kapcsolatot. A feliratkozás még nem jár fizetési kötelezettséggel.