A stressz része az életünknek. Mindannyiunkat érnek olyan ingerek, amikre a szervezet stresszválasszal reagál – ezeket az ingereket nem tudjuk teljes mértékben kizárni az életünkből, a rájuk adott reakciónkat viszont befolyásolhatjuk.
A Stresszoldó napló olyan életterületeket vesz sorra, amelyekkel kapcsolatban stresszt élhetünk meg – és amelyekben egyben benne lehet a feszültség kezelésének kulcsa is. Minden hónapban egy adott témakör kerül a fókuszba, amivel kapcsolatban átgondolhatjuk, hogy állunk most az életünknek ezzel a területével, min és hogyan szeretnénk változtatni. A témakörökhöz gyakorlatok, valamint csodaszép illusztrációk is kapcsolódnak.
A Stresszoldó napló célja, hogy jobban rálássunk az életünk stresszkeltő helyzeteire, tudatosabban vehessük kézbe az irányításukat, és megérezzük: tehetünk magunkért, tehetünk egy nyugodtabb évért és egy nyugodtabb életért.

Ha nem szeretnél lemaradni a naplóról, iratkozz fel! A feliratkozás még nem jár fizetési kötelezettséggel. A napló várhatóan november végétől lesz rendelhető. Ár: 5500 Ft + postaköltség (A postázás választhatóan GLS-en vagy Foxpost Csomagautomatán keresztül történik.)